Tippek a Black Friday napra

Fontos megemlíteni azonban, hogy ezen a napon, aki vásárolni szeretne menni, nagyon vigyázzon magára, hiszen az emberek ilyenkor
különösen agresszívak.

Néhány tanácsot pedig érdemes betartani, amely valamilyen szinten megkönnyítheti a Black Friday napi vásárlást. Ilyen például, hogy érdemes előre utána nézni, hogy melyik az az üzlet, amelyben megtalálható a termék, amit keresünk. Ezen kívül, ha az online vásárlás mellett döntünk - ami talán jobb döntés lehet - akkor pedig jó tudni, hogy a webáruházakban már nulla órától kezdve élnek az akciók az adott napon, tehát érdemes időben ott lenni az internet közelében.

Már utazási ajánlatokat is kínálnak egyes irodák fekete péntek alkalmából akciósan. Itt (is) nagyon oda kell figyelni, és minden részletet ellenőrizni kell. Különösen oda kell figyelni, hogy pontosan hány napra, hány éjszakára szól az ajánlat, vannak-e rejtett költségek, benne van-e az idegenforgalmi adó stb.

Tehát minden esetben a legfontosabb, hogy ne elhamarkodottan, hanem megfontoltan döntsünk, és készüljünk fel fejben a Black Friday napra, ami 2019-ben november 29-én lesz, de több nagy magyar e-kereskedő 1 héttel korábban, november 22-én tartja majd.