Bob Dylan elindította a saját whisky márkáját

A Grammy- és Nobel-díjas dalszerző háromféle whiskyt alkotott meg. Bob Dylan aktívan részt vett egy Tennesseben található üzemben készülő whisky elkészítésében, mert úgy gondolja, hogy igény van arra, hogy egy híresség által fémjelzett alkoholt kóstolhassanak meg a műveiért rajongók. Dylan ráadásul nemcsak a nevét adja a vállalkozáshoz, hanem teljesértékű partner. A zenész abban is részt vett, hogy milyenek legyenek a whiskyk.

Dylan háromféle whiskyje elérhető áron került palackozásra. A double bar és a hétéves Tennessee whiskey 60 dollárba (kb 15 ezer forint) kerül majd, ennél kicsit drágábban kapható a rozswhiskyje, ami 90 dollár (kb 23 ezer forint). "Egy amerikai whisky gyűjteményt akartunk létrehozni, amely mindegyike más történetet mesél el." - mondta a projektről Dylan, aki maga is nagy whisky rajongó. 

A hírességek által készített alkoholos italok nem meglepőek. George Clooney tequilát alkotott már meg, Jay-Z a rapper pedig saját pezsgőmárkát birtokol. 

Bob Dylan whiskyjét a Heaven’s Door márkanév alatt lehet megtalálni, ez pedig a Knockin’on Heaven’s Door című slágerére utal.