Dubai már itt van Magyarországon!


Az Egyesült Arab Emirátusok legnépszerűbb tagja úgy határozott, hogy „megjelenik“ Közép-Kelet-Európában. Mivel Dubai még több turistát látna vendégül a régiónkból, így Csehországban, Lengyelországban, Magyarországon és Romániában is széleskörű kampányt tervez. Dubai turisztikai vezetsége a cseh Travel Advance vállalatot bízta meg a hivatalos képviselettel.

Habár Dubai már számos nyugat-európai országban képviselteti magát, a döntés miszerint a mi régiónkba is „feltűnnek”, pontosan azt mutatja, a gazdag Emirátusok tisztában vannak vele, mekkora potenciál rejlik Magyarországban.A kampányok szeptembertől veszik kezdetüket hazánkban – azonban nehogy azt gondoljuk, Dubai csupán a tehets párokat és a sztárokat célozza meg Magyarországon! A luxuskörülményeiről híres arab emirátus családokat, és ár-érték arányt előnyben részesítő nyaralókat is szívesen vendégül látna.

A magyarországi jelenlét számos komoly eseményt, együttmüködést és médiakampányt foglal magába. A dubaji turizmus fellendítését pedig már számszerűsítették is – vagyis a célt kitűzték: évente 20 millió vendéget várnak 2020-ra a közép-kelet-európai régióból.